Over ons

Striptekenaargezocht.be is een samenwerking tussen een gevarieerde selectie van professionele tekenaars en scenaristen, en de ervaren project managers van communicatiebureau Sprengers. We stellen voor elk project een team samen, op maat van de opdrachtgever en de doelstellingen. Daarbij heeft elke partij zijn eigen waardevolle inbreng om het gewenste resultaat te behalen.

Tekenaars

We werken al meerdere jaren samen met een 15-tal ervaren tekenaars en illustratoren, die diverse stijlen onder de knie hebben. Maar ook nieuw talent wordt, na een strenge selectie, ingezet voor specifieke  projecten of tekenstijlen. Zo kunnen we voor ieder project perfect op maat werken van de wensen van de klant.

Scenaristen

We werken geregeld samen met verschillende schrijvers, scenaristen of woordkunstenaars. Voor elk project zetten we de geknipte man of vrouw in. Zowel voor cartoons en one-pagers als voor volledige stripverhalen.

Sprengers Communicatiebureau

Sprengers heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven met het in de markt zetten van hun dienst of product. Dankzij een gestructureerde planning en opvolging weten ze er als geen ander hoe een project tot een goed einde te brengen.
Klik hier voor de website van Sprengers.

Onze klanten

Onder onze klanten bevinden zich grote en kleine bedrijven uit diverse sectoren. Maar ook gemeentes, intercommunales en NGO’s doen een beroep op de expertise van striptekenaargezocht.be.

Enkele van onze klanten: