Een strip of tekening op maat, wat kost dat?

Vooraleer we een prijsraming kunnen maken voor een stripverhaal, cartoon of tekening, zijn er een aantal vragen die we graag vooraf beantwoord zien.

De kostprijs is immers afhankelijk van tal van parameters. Zoals het aantal tekeningen, de stijl, complexiteit, inkleuring en het scenario.

We werken niet met standaardprijzen. Alle projecten worden immers volledig op maat gerealiseerd, dat maakt de tekeningen extra uniek!

Aantal tekeningen

Zoekt u een enkele tekening, een cartoon van meerdere vakjes, een volle strippagina of een volledig stripboek? Staat er 1 personage of onderwerp op de tekening, of moet het net een overzichtstekening zijn met tientallen situaties of figuren?

Stijl tekeningen

De stijl van de tekening(en) bepaalt in grote mate de tijd die erin kruipt. Die kan gaan van zeer eenvoudig geschetst, tot erg realistisch.

Complexiteit

Een tekening kan eenvoudig zijn opgebouwd, of net heel complex.

Inkleuring

Sommige tekeningen zijn bijna geschilderd en bevatten veel meer kleuren dan eenvoudiger uitvoeringen in grijstinten, een beperkt kleurenpallet of enkel zwart/wit.

Idee, verhaal of scenario

Levert u zelf een verhaal of scenario aan, of moeten wij dit voorzien?

We kunnen starten vanuit een ruw idee of thema, maar even goed vanuit een volledig uitgewerkt scenario of storyboard.

Meer weten over de kostprijs?

Om een accurate prijsraming voor een project te kunnen maken kunnen we best even persoonlijk met elkaar afstemmen om de scope en omvang van het project af te bakenen. Contacteer ons, dan spreken we mekaar snel!